24/05/2010

“Sony” i el Mundial de Futbol 2010 en 3D!

Posted in Curiositats a 19:42 per inc87

La companyia japonesa Sony emetrà el Mundial de Futbol de Sudàfrica 2010 en 3D. Aquests, han arribat a un acord amb la FIFA per a poder grabar fins a 25 partits del pròxim Mundial de Futbol en 3D i projectar-los en pantalles gegants que es trobaran instal·lades en 7 ciutats, tals com Mèxic, Rio de Janeiro, Roma, Berlín, Londres, París i Sidney.


A principis de Juny, concretament just abans del Mundial de Futbol de Sudàfrica, arribaran les primeres TVs en 3D de la companyia Sony. És així com aquesta marca japonesa preten imposar un salt tecnolòcic en el que podriem anomenar “oci domèstic” al llarg d’aquesta competició esportiva, el mundial de futbol que molts de nosaltres seguirem.

Les primeres televisions que sortiran a la venta, de com a mínim 40 polzades, tindran un preu de com a mínim 1800 euros i per cada ullera necessària per a visualitzar l’efecte 3D, es demanarà al voltant d’uns 100 Euros. Cal destacar que Sony, a diferència de les altres companyies, aposta per unes ulleres “actives”, que disposaran d’un mecanisme que quan s’encenen aconsegueixen limitar l’efecte de parpadeix que es dona amb les passives i s’evita la pèrdua de definició.

A més, també es produiran i es distribuiran pel·lícules oficials del Mundial de Futbol 2010 en 3D en Blu-Ray i altres formats; També sortiran a la venta i es podran veure amb antelació diversos trailers promocionals de les cintes en les botigues de Sony.